3 kundeservice

3 øger datamængde med op mod 200 procent

Danskerne dataforbrug stiger og stiger og særligt kunderne hos teleselskabet 3 har ry for at bruge mest data blandt de danske mobilkunder – det er i hvert fald, hvad de halv årlige telestatistikker fra Erhvervstyrelsen viser gang på gang. Og netop det støt stigende dataforbrug får nu 3 til at  øge mængden af data i en række af af selskabets mobilabonnementer og mobile bredbåndsabonnementer.

Mere data i 3′ mobilabonnementer 

Det mest interessant set med de flestes øjne er nok den øgede datamængde i mobilabonnementer. Den stiger med 33 procent i tre af selskabets abonnementer. Det gælder følgende:

Fri Tale med 3LikeHome:

  • 15 GB bliver ændret til 20 GB – 150 kr./md.
  • 30 GB bliver ændret til 40 GB – 200 kr./md.
  • 60 GB bliver ændret til 80 GB – 230 kr./md.

Se også: Find billige mobilabonnementer

 

Mere data i 3′s mobile bredbåndsabonnementer

Når det mobilt bredbånd, så er stigningerne procentvise voldsomme på to af abonnementerne, men udgangspunktet for de abonnementer er også lavt – men op til 200 procent mere data får man i to af 3′s mobile bredbåndsabonnementer.

Mobile bredbåndsabonnementer:

  • 5 GB bliver ændret til 15 GB – 110 kr./md.
  • 10 GB bliver ændret til 30 GB – 130 kr./md.
  • 125 GB bliver ændret til 150 GB – 200 kr./md.

Den nye datamængde er aktuel fra og med i dag og prisen ændres ikke. Den nye datamængde gælder både for nye og nuværende abonnenter, oplyser 3. Samtidig oplyser 3, at nogle af de eksisterende abonnementer vil udgå, og at nye vil blive udbudt.

Se også: Sammenlign 3′s mobilabonnementer

 

Mere data for pengene hos andre teleselskaber

Den øgede mængde data i nogle af 3′s mobilabonnementer betyder dog ikke, at du ikke kan finde mobilabonnementer med mere data hos andre teleselskaber. Du kan for eksempel få abonnement med 40 GB data hos CBB Mobil til 119 kroner, inklusiv roaming i EU og Oister har 20 mobilabonnement med 20 GB data til 89 kroner også inklusiv roaming i EU, blot for at nævne et par billigere alternativer.

Styrken ved 3′s mobilabonnementer er, at de tilbyder roaming i 59 lande og dermed også en række populære rejsedestinationer uden for EU. Du kan sammenligne priser på mobilabonnementer med meget data og finde det rigtige tilbud, der passer til dit behov og din pengepung på teleprisguide.dk.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Skriv et svar