mobil du skal undgå

3 mobiltelefoner du skal undgå!

Normalt vil man gerne læse om mobiltelefoner, det er værd at bruge nogle tusind kroner på – så er fokus på alle de gode ting, de kan og man kan sammenligne de bedste telefoner inden for et bestemt område. Men der er også telefoner, du helt bør undgå at købe. Vi lister tre af dem her.

Som man kan på telefonerne herunder, så er der ikke tale om dårlige telefoner, slet ikke. Men til prisen bør man holde sig langt væk fra dem og i stedet kaste sin mobilkærlighed over nogle andre alternativer – og dem vil vi så også give dig her.

Se også: Ny mobil – her finder du de bedste mobilabonnementer

iPhone 5C 16 GB – 4.082 kroner

iPhone 5C bliver tre år til efteråret og det mærker man. Selv da den kom frem var den ikke helt med fremme på beatet. Den har lille skærm på 4 tommer, den har ikke meget hukommelse og hastigheden i brugerfladen er ikke lige fra i Speedy Gonzales-kategorien.

Prisen for iPhone 5C er meget høj, når man tænker på, hvor gammel den er og hvad den tilbyder.

Alternativ til iPhone 5C – når det nu er en iPhone, du er ude efter, så bør du i stedet se på iPhone SE, der også har skærm på 4 tommer og har samtidig en kraftfuld motor til at drive brugerfladen. Derudover har den også rigtig godt kamera.

Den bedste pris for iPhone SE ligger fra knap 3.700 kroner. Sammenlign priser på iPhone SE.

Se også: Test af iPhone SE

 

HTC One M9 – 6.183 kroner

One M9 har det ikoniske One M-design i metal og den er flot og lækker. Indmaden er sådan set også i orden med stor og flot samt skarp skærm, brugerfladen er fin hurtig og generelt er One M9 rigtig god. Kameraet er dog ringe sammenlignet med det bedste på markedet lige nu.

En pris på næsten 6.200 kroner er tæt på røveri ved højlys dag, når man ser hvad der ellers findes på markedet i dag.

Alternativ til HTC One M9 – One 10 er lige på trapperne og den kunne være et godt alternativ, men kan du ikke vente, kan du med fordel se nærmere på HTC One A9 med fin og flot skærm, hurtige brugerflade, et flot design og et rigtig godt kamera.

Den bedste pris for HTC One A9 ligger fra godt 3.600 kroner. Sammenlign priser på HTC One A9.

Se også: Test af HTC One M9

Sony Xperia Z3+ – 6.183 kroner

Sony Xperia Z3+ er en mobil, vi tidligere har anbefalet, men de sidste par måneder er prisen skudt i vejret i takt med at flere og flere teleselskaber har taget den af hylderne. Knap 6.200 kroner for Z3+ er meget svær at forsvare – ja ok, umulig at forsvare, når man ser på de alternativer, som Sony selv har på hylderne.

Alternativ til Sony Xperia Z3+ – Den nyeste Zperia Z5 til godt 4.400 kroner er et langt bedre køb med stor skarp skærm, ekstremt godt kamera, hurtig brugerflade og meget andet.

Bedste pris for Sony Xperia Z5 ligger fra godt 4.400 kroner. Sammenlign priser på Sony Xperia Z3+.

Se også: Test af Sony Xperia Z5

  • Mobifobi

    Jeg har ikke tjekket de to andre mobiler, men Xperia Z3+ kan fås for ca. 2400 kr. flere steder, bl.a. hos Power. Til den pris er det sikkert et ok køb.

  • Jørgen Nielsen

    Man skal jo aldrig give fuld pris for sidste år model, den skal som minimum koste det halve…