3 kundeservice

3 med mere data i de største bredbåndspakker uden at ændre pris

Kunder hos 3 får nu mere data i de største mobile bredbåndspakker. Det drejer sig om de store datapakker fra 100 GB og op, hvor kunder vil få op til 33 procent mere data til samme pris som før.

Behov for mere data

En undersøgelse lavet af teleselskabet 3 i samarbejde med Wilke viser nemlig, at over halvdelen af de danske familier ofte løber tør for data, inden måneden er omme. Det er især teenagere, som løber tør for data.

”Når vi ser på kundernes forbrugsmønstre, er det tydeligt, at dataforbruget generelt er stigende især på de store datapakker. De kunder, som køber datapakker med 100 GB og mere, har ofte et ret stort dataforbrug. Fx i familier hvor flere familiemedlemmer deles om dataen, streames der måske mere, og de sociale medier bliver godt brugt. Vi øger derfor datamængden i de store datapakker, fordi vi gerne vil følge med vores kunders behov og give dem noget ekstra”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Se også: Priser på mobilt bredbånd

Bredbåndsabonnementer der får mere data

De tre bredbåndsabonnementer, der får mere data inkluderet, er 100 GB, 150 GB og 300 GB.

  • 100 GB bliver ændret til 125 GB. Pris: 200 kr./md
  • 150 GB bliver ændret til 200 GB. Pris: 250 kr./md
  • 300 GB bliver ændret til 350 GB. Pris: 300 kr./md

Ændringen af bredbåndsabonnementerne gælder både for nye og eksisterende kunder hos 3. Du kan tjekke de nye bredbåndsabonnementer ud hos 3 her.

Se også: Mobilt bredbånd hos 3

 

3’s datapakker med datadeling

Hvis man vælger en løsning med 3Deling, kan man også tilføje taleabonnementer, der dermed deler af den samlede datapulje. Da alle 3’s dataabonnementer også har 3LikeHome, betyder det for kunder hos 3, at internettet kan tages med i sommerhuset eller på rejsen – og samtidig dække hele familiens behov på mobilen.

Se også: Nyheder om mobilt bredbånd