razer gaming mobil

3 får eksklusiv ret til Razer Phone i Danmark – se pris

Gaming-producenten Razer er klar med selskabets første mobiltelefon med fuld fokus på spil og teleselskabet 3 får eksklusiv ret til at sælge den i Danmark. Se pris på Razer Phone.

Det er de færreste mobilproducenter, der sætter fuld fokus på at sælge en mobil, fordi den er god at spille på, så der er plads på dette område til at skille sig ud. Det kræver selvfølgelig noget særligt og hvis nogen kan løfte opgaven, så bør det være gaming-producenten Razer. De gør i hvert fald nu forsøget med Razer Phone, der er deres første mobil.

 

Razer Phone til gaming

Det er først og fremmest gaming, Razer Phone fokuserer på og det gør den på følgende punkter:

  • Skærm på 5,7 tommer med 2K-opløsning af typen 120Hz Ultramotion display. Det skulle sikre den bedst mulige grafik og skarphed.
  • Processoren er Snapdragon 835 og den har 8 GB RAM – dermed er Razer Phone på papiret uhyre kraftfuld og kan håndtere selv de helt tunge spil.
  • Razer Phone har to højtalere på fronten der peger ud mod brugeren og er de fra Dolby ATMOS.
  • Batteriet er på 4.000 mAh og skulle sikre mange effektive spiltimer på Razer Phone.

Se også: Sammenlign priser på de bedste gaming phones

Razer Phone sælges hos 3 – se pris

Razer Phone kan forudbestilles nu og købes hos teleselskabet 3 fra den 17. november. 3 har eksklusiv ret til at sælge telefonen i Danmark.

“Samarbejdet med Razer giver os mulighed for at kunne tilbyde noget unikt til gamere i Danmark. Mobilgaming og eSport bliver større og større, og derfor er vi meget stolte over at være det eneste teleselskab, der kan tilbyde en telefon målrettet netop det publikum”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Razer Phone har en pris på 5.899 kroner uden abonnement, men kan købes hos 3 med abonnement. Prisen vil variere alt efter, hvilket abonnement man køber den med. Vi kan endnu ikke se alle priser endnu hos 3 for telefonen med abonnement, men de nævner selv Fri tale 20 GB-abonnementet som et eksempel og med det abonnement i seks måneder har telefonen en mindstepris på i alt 5.800 kroner.

Se også: Sammenlign priser på mobilabonnementer

Alternativer til Razer Phone

Selvom stort set ingen af de store mobilproducenter fokuserer særlig meget på spil, så findes der alligevel en række rigtig gode telefoner til spil, du kan se tre af de bedre herunder.

Huawei Mate 10 Pro – stor skærm, kraftfuld processor og mange RAM, god lyd og kraftfuldt batteri > Sammenlign pris på Mate 10 Pro

Sony Xperia XZ Premium – stor skærm, kraftfuld processor og rigtig god lyd > Sammenlign pris på Sony Xperia XZ Premium

iPhone 8 Plus – stor skærm, kraftfuld processor og hurtigst ude med de nyeste spil > Sammenlign priser på iPhone 8 Plus

Se også: Nyheder om Razer Phone