nokia 8 pris teleselskabet 3

​3 starter forsalg af Nokia 8 – sammenlign priser

Den 8. september er Nokias klar med den nye topmobil Nokia 8, men er man kunde hos 3 kan man nu bestille den nye topmodel i farven Steel, altså grå. Fra den 8. september vil man også kunne købe telefonen i farven Tempered Blue, det vil sige det lidt afdæmpet blå farve.

Udover Nokias nye flagskib Nokia 8, får 3 yderligere to Nokia telefoner i sortiment, nemlig de billigere men til prisen udmærkede Nokia 3 og Nokia 5.

Se også: Sammenlign priser på Nokia mobiler

Pris for Nokia 8 hos 3

Privatkunder hos 3 som nævnt allerede nu bestille den nye Nokia 8 med et mobilabonnement – eksempelvis kan Nokia 8 købes hos 3 med et Fri Tale 10 GB 3LikeHome abonnement for 200 kroner pr. måned i 30 måneder for telefonen og 150 kroner pr. måned for abonnement med seks måneders binding, hvilket svarer til en minimumspris på 4.600 kroner.

Den laveste minimumspris for Nokia 8 hos 3 er på 4.510 kroner med abonnementet Fri Tale 5 GB 3LikeHome. > Forudbestil Nokia 8 hos 3 her.

 

 

De vigtigste specifikationer for Nokia 8

Nokia 8 er en Android-telefon, har Snapdragon 835 processor og 4 GB RAM samt 64 GB indbygget hukommelse samt plads til et hukommelseskort. Brugerfladen vil med andre ord være hurtigt som udgangspunkt. Skærmen er 5,3 tommer stor. Telefonen kører ikke med det bezelfrie design, altså hvor der nærmest ingen ramme er rundt om skærmen, men alligevel opleves den ikke så stor.

Nokia 8 kommer med en ny kamerafunktion, som gør det muligt at tage en dobbelt selfie (Bothie), da front og bagkameraet kan aktiveres samtidigt. Man kan filme med begge kameraer på samme tid, og optagelser og billeder kan lægges direkte ud på Facebook og Youtube.

Se også: Sammenlign priser på mobiltelefoner

Nokia 8 passer godt til Millenials

”Det er spændende at se Nokia tilbage på landkortet. Hos 3 har vi store forventninger til Nokias nyeste skud på stammen. Deres nye hero, Nokia 8, har en god chance for at få succes hos Millenials [folk der er født fra 2000 og frem, red.], da den nye feature bothie passer helt perfekt til et segment, der altid vil være på. Så vi håber på en rigtig flot launch – i hvert fald har de allerede gjort sig bemærket på markedet. Vi tror på, at ’Nokia is back’,” lyder det fra Casper Olsen fra 3, Head of Proposition Management, 3.

Se også: Artikler om Nokia telefoner